Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.

Let me tell you this story

Deze moisturising aftershave en baardbalsem is speciaal met de hand gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Tijdens de ontwikkeling van deze balsem is op geen enkel moment gebruik gemaakt van kunstmatige ingrediënten. Alle gebruikte oliën en andere ingrediënten zijn licht, trekken makkelijk in en niet-comedogeen (ze zullen je poriën niet verstoppen)

Ingrediënten
Druivenpitolie, jojoba-olie, hazelnootolie, biologische shaeboomboter, mango-boter, calendula-olie, hennepzaadolie, bijenwas, vitamine A-olie, wierook, limoen, cederhout, citral, linaloo, garaniol.

Meet the makers

The Don, aftershave

Sheffield Skincare Company

Deze verzachtende aftershave en baardbalsem kalmeert de huid na het scheren zonder te irriteren. De combinatie van oliën en boters herstelt het vochtgehalte in het gezicht, waardoor de huid kalmeert en de scheeruitslag verminderd. De olie trekt volledig in, waardoor de huid niet vet oogt. Ook wordt de huid gehydrateerd, ruikt het fris en worden de harde gezichtsharen verzacht.

OR
€12.50
Product vendor: No Where Man

How I can contribute..

  • Low (enviromental) Impact
  • Reduced pollution waste
  • Fairtrade
  • European Production