Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
The Bamboo Brush Society
The Bamboo Brush Society 

Wist je dat we elk jaar 5 miljard plastic tandenborstels gebruiken?

En wist je dat ongeveer 2 miljard van die tandenborstels op stortplaatsen en in oceanen belanden? 

Om de grote hoeveelheid plastic afval dat hierbij ontstaat te verminderen ging The Bamboo Brush Society opzoek naar alternatieven. Al snel kwamen ze op bamboe, dat geweldige toepassingen kent en geheel biologisch afbreekbaar is. Niet veel later hebben ze The Bamboo Brush Society opgericht. Ze willen een club van optimistische mensen zijn. Mensen met dezelfde instelling en interesses.  Zo hopen ze elkaar te stimuleren om meer en meer alternatieven te vinden voor schadelijke materialen en producten.

Bamboe tandenborstel

Bamboe tandenborstel

Bamboe tandenborstel

Het handvat is gemaakt van ecologisch duurzame bamboo, welke met hitte is behandeld om de bamboo te carboniseren. Dit carbonisatie-afwerkingsproces maakt de handgreep waterbestendig. Het handvat is 100% biologisch afbreekbaar.

€4.50 SEE DETAILS