Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Winter Essentials

Winter Essentials

By Jip Kelderman November 10, 2016 458 Views No comments

Wanneer het donker is als je wakker wordt en je wolkjes kan blazen als je buiten komt, dan weet je dat het zover is…. De winterdagen zijn aangetreden!

Naast dat je jezelf liever ’s ochtends nog een keer omdraait en je handen bevriezen zodra je op de fiets stapt, zijn er natuurlijk ook een hoop leuke aspecten aan de winter. Boswandelingen maken met warme chocomelk, voorbereiden op de feestdagen (nog maar 65!! dagen tot kerst) en natuurlijk een nieuwe wintergarderobe aanschaffen!

Om het iets makkelijker te maken tussen alle opties van aankomende winter hebben wij alle essentials voor je op een rijtje gezet.

DIKKE WINTERJAS

Om de echte koude dagen te kunnen trotseren is een warme fijne winterjas zeker essentieel. Wanneer je door weer en wind naar je werk moet of toch echt de hond nog uit mag laten in de regen, is de enige optie om te overleven een heerlijk fijne jas om je in te wikkelen. Een goede duurzame optie zijn de jassen van LangerChen. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze winddicht en waterafstotend zijn, ideaal voor het Nederlandse weer dus!

Bekijk hier alle winterjassen >>

WARME TRUI

Nu ook overdag de temperaturen langzaamaan beginnen te dalen is het handig om onder die dikke winterjas ook een fijne trui te dragen. Ook hiervan hebben we verschillende prachtige modellen in de collectie. ArmedAngels heeft een aantal prachtige truien met col en ook Kings Of Indigo heeft een heerlijke gestreepte variant.

Bekijk hier alle truien >>

MOOIE JURK

Een jurk met een dikke panty of maillot is perfect om gestyled de koudere dagen door te komen. Eventueel nog een mooi vest of blazer eroverheen voor de finishing touch en jouw fashionable winterdag is compleet. ArmedAngels heeft een aantal vernieuwende exemplaren met print en ook Alchemist weet te overtuigen met prachtige basics.

Bekijk hier alle jurken >>

Naast deze winter-essentials hebben we uiteraard nog meer moois op de website en is ook de garderobe van onze partner in crime Ginger Aardbei te vinden op InspiringStories. Struin dus lekker rond en geniet van je kop thee terwijl je lekker vanaf de bank onder je warme kleed kan shoppen!