Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Shoppingroutes DSFW

Shoppingroutes DSFW

By Jip Kelderman October 4, 2016 1040 Views No comments

Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week zijn in verschillende steden de leukste en meest inspirerende winkels met duurzame kleding en accessoires opgespoord en samen gebracht tot duurzame shopping routes.

Nadat je zaterdagochtend een paar buien hebt afgewacht is het daarna het hele weekend heerlijk weer om te shoppen. Ideaal dus om de inspiratie routes te ontdekken!

Hieronder een aantal van de routes op een rijtje:

Amsterdam

De route in Amsterdam is erg uitgebreid en veelzijdig. Toch fantastisch om te zien dat er al zoveel verkooppunten zijn waar je terecht kan voor duurzame mode! Vooral de Haarlemmerdijk leent zich voor een goede middagwandeling langs verschillende winkels, maar ook de rest van Amsterdam heeft een hoop te bieden. Van multi-brand stores als Tally Ho, District 10|71 en Nukuhiva tot vintage stores als I Love Vintage en Terre des Hommes en zelfs brandstores als Studio JUX, People’s Avenue en Imps & Elfs ontbreken niet in de route.

Utrecht

In Utrecht barst het van de inspirerende winkels en shops. Zo staan er 9 prachtige multi-brand stores op de route, zoals Arthur & Willemijn, Transit, Freling en Freling.

In Utrecht is er op zaterdag 15 oktober zelfs een guided shopping tour georganiseerd waar Talita Kallou van Soul Stores de leukste duurzame plekken van Utrecht laat zien. Je kan je nog inschrijven op de website van de Dutch Sustainable Fashion Week.

Den Haag

Ook in Den Haag aan mooie plekken geen gebrek. De een na de andere multi-brand store met duurzaam aanbod popt hier op. Daarnaast heeft Den Haag uiteraard als stad ook een uitgebreid aanbod aan cafés, restaurants en andere mooie bezienswaardigheden. De perfecte stad voor een dagje shoppen!

Groningen

Wat een aanbod in Groningen! Mooie zaken als Marquant Department, Derksen en Derksen, Artishock en Oddity pronken op de shoppingroute van Groningen. Maar denk maar niet dat dit de enige winkels zijn, want in totaal zijn er 16 parels om te bezoeken!

Naast deze uitgelichte steden zijn er nog 20! andere plaatsen waar de DSFW een route heeft uitgestippeld. Kijk dus gauw op hun website voor het complete overzicht aan routes en evenementen.

Mocht je geen tijd hebben om de stad in te gaan of liever met je sloffen, plaid en chocomelk op de bank liggen dit weekend dan kan je altijd nog op InspiringStories.nl online shoppen!

get inspired....

Nov 20, 2017 2:29:13 PM Nov 20, 2017 2:28:45 PM Nov 20, 2017 2:28:57 PM