Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Groene Instagrammers

Groene Instagrammers

By Irina Touw December 15, 2017 333 Views No comments

Instagram is inmiddels toch wel één van de grootste social mediakanalen en inspiratieplatformen geworden. Wij delen dan ook graag onze favoriete Instagram accounts op het gebied van duurzaamheid.

@merelwildschut

Merel van de Groene Meisjes is ontzettend actief op Instagram. Ze deelt hier van alles en nog wat, net zoals op de Groene Meisjes blog. Je bent hier in ieder geval aan het goede adres voor de lekkerste vegan recepten en allerlei andere tips over groener leven.

@ikbenirisniet

Ook Iris blogt op ikbenirisniet.nl en deelt hier vega(n) recepten, leuke filmtips en groene tips. Op Instagram geeft ze een extra kijkje in haar leven en deelt vooral ook veel recepten en leuke foto’s van haar hondje.

@krommunity

Er wordt ontzettend veel groente weggegooid omdat deze niet de vorm hebben die groente zouden moeten hebben volgens onze maatschappij. Het is niet mooi, maar prima eetbaar. De mensen van Krommunity willen daar iets aan doen en proberen via Instagram mensen te inspireren om voedselverspilling tegen te gaan. Zo delen ze veel foto’s van groenten in gekke vormen.

@awkwarddduckling

Ook Tessa blogt op haar website Awkward Duckling. Op haar Instagram zet ze de lijn van haar blog voort. Zo post ze foto’s onder de #backtosender om producenten te wijzen op hun rol in de vervuiling op straat, deelt leuke nieuwe acties en geeft een kijkje in haar leven.

@kimbuining

Kim Buining blogt op haar gelijknamige website over minimalisme en duurzaamheid. Op haar Instagram trekt ze deze lijn verder en inspireert anderen met de teksten die ze bij haar foto’s zet. Op dit moment leeft ze als digital nomad en staat haar Instagram ook grotendeels in het teken van deze levensstijl.

Dit zijn onze favoriete groene Instagrammers op het gebied van duurzaamheid. Feel free to follow! Vergeet je niet meteen Inspiring Stories te volgen?