Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
DSFW is van start

DSFW is van start

By Jip Kelderman October 6, 2016 536 Views No comments

Aanstaande vrijdag is het zo ver! Van 7 tot en met 16 oktober vindt de Dutch Sustainable Fashion Week plaats door heel Nederland. In meer dan 10 gemeentes zijn er verschillende evenementen georganiseerd en in meer dan 20 steden zijn er shopping routes samengesteld.

En het leukste nieuws is misschien nog wel dat InspiringStories.nl zich trotse sponsor mag noemen van deze 10 dagen vol duurzame mode !

Dit betekent dat grotendeels van de winkels die meedoen aan de shopping routes met hun duurzame producten uiteraard ook op InspiringStories.nl te vinden zijn! Dus mocht je geen tijd hebben om de winkelstraten af te struinen dan kan je dus gewoon heerlijk vanaf je luie stoel online alles bekijken en shoppen.

Verder geven wij tijdens de DSFW bij het plaatsen van een bestelling boven de €100 op InspiringStories.nl een kortingsvoucher weg !

Dus bereid je alvast voor door de collectie op InspiringStories te bekijken en bezoek uiteraard de website van Dutch Sustainable Fashion Week. Hier kan je zien welke winkels er mee doen bij de route bij jou in de buurt en natuurlijk spieken welke toffe evenementen je bij kan wonen! Ideaal voor als je nog geen plannen hebt in de periode van vrijdag 7 tot en met zondag 16 oktober.

get inspired....

Nov 20, 2017 2:29:13 PM Nov 20, 2017 2:28:45 PM Nov 20, 2017 2:28:57 PM