Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.

Hi there! Zie hier ons brede assortiment aan duurzame mannenmode! Alle producten komen van merken met een mooi verhaal. Wil je meer weten over de duurzaamheidskenmerken van een product? Klik dan op het icon ernaast en je kunt alles nalezen. Heb je voorkeur voor een bepaalde vorm van duurzaamheid? Filter dan op de sustainable categories!

Filter de resultaten
Reyt Good, salty body scrub
Reyt Good, salty body scrub Reyt Good body scrub for men verbeterd en verzacht de huid door het verwijderen van dode en droge huid.
€12.50
The Don, aftershave
The Don, aftershave Deze verzachtende aftershave en baardbalsem kalmeert de huid na het scheren zonder te irriteren. De combinatie van oliën en boters herstelt het vochtgehalte in het gezicht, waardoor de huid kalmeert en de scheeruitslag verminderd. De olie trekt volledig in, waardoor de huid niet vet oogt. Ook wordt de huid gehydrateerd, ruikt het fris en worden de harde gezichtsharen verzacht.
€12.50

LOREM IPSUM

Eodem modo typi, qui nunc nobis videntur parum clari lorem ipsum.

TAKE A LOOK
Top Forge balm
Top Forge balm Top Forge is een hand-, voet- en lichaamsbalsem gemaakt van verzorgende Shea butter, kokosnoot en zoete amandelolie.
€14.50
Bumm Fluff, scheergel
Bumm Fluff, scheergel Deze scheergel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vormt een verfrissend alternatief voor scheerschuim of zeep.
€9.50
Porter Muck,  shaving soap
Porter Muck, shaving soap Deze scheerzeep is 100% natuurlijk en ontworpen voor mannen die van een goede scheerbeurt houden. Ingrediënten Rijstolie, olijfolie, kokosnootolie, castorolie, hennepzaad olie, water, kaolienklei, etherische olie, cederhoutolie
€7.50
Devonshire green, shaving s
Devonshire green, shaving s Devonshire Green scheerzeep is een 100% natuurlijk geproduceerde zeep, speciaal voor mannen. Het product is Ingrediënten Rijstolie, olijfolie, kokosnootolie, castorolie, hennepzaadolie, Australische groene klei, water, patcholie, citroengras gemaakt met de beste ingrediënten om de huid te verzachten tijdens en na het scheren.
€7.50
Gift set small
Gift set small Deze cadeauset bevat: - Scheerkwast met houten handvat - Devonshire Green scheerzeep - Common People aftershave
Regular Price: €21.50 Special Price €19.00
Giftset large
Giftset large Deze giftset bevat: - Scheerkwast met houten handvat - Devonshire Green scheerzeep - Common PeopleBum Fluff scheergel: - The Don, aftershave en baardbalm
Regular Price: €43.50 Special Price €39.50
Shaving brush
Shaving brush Sheffield scheerkwasten met houten handvat zijn ontworpen voor gebruik met scheerschuim.
€6.50