Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
We are looking for new inspiring shops and brands!

We are looking for new inspiring shops and brands!

By Julia de Roo May 14, 2018 270 Views No comments

Wij zijn op zoek naar nieuwe winkeliers en merken!

Nu onze website vernieuwd is, zijn we druk aan het verzamelen van de leukste duurzame winkels, merken en items. We willen ons aanbod uitbreiden om zo uit te groeien tot het grootste duurzame platform voor duurzame fashion en lifestyle. Op InspiringStories kunnen consumenten terecht om de leukste items van bijzondere en inspirerende merken te bemachtigen! Zo maken wij duurzame mode zichtbaar voor consumenten en brengen we hen in contact met de leukste duurzame winkels van Nederland.

Ben jij een winkelier of jong en opstartend merk en zou je jouw items willen verkopen via onze webshop en uitgelicht worden door middel van blogs en via andere social media kanalen? Stuur dan een mailtje naar info@inspiringstories.nl en sluit je aan bij het meest innovatieve en duurzame mode platform van Nederland!

Posted in: Inspiring spots