Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Inspiring Stories is vernieuwd!

Inspiring Stories is vernieuwd!

By Julia de Roo April 24, 2018 226 Views No comments

We are back!

We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw webplatform, Inspiring stories 2.0. Vanaf nu kan je op Inspiring Stories terecht voor je dagelijkse dosis aan informatie en inspiratie op het gebied van duurzame mode. Daarnaast kan je hier uiteraard ook terecht om de leukste items van bijzondere en inspirerende merken te bemachtigen! Zo maken wij duurzame mode zichtbaar voor consumenten en brengen we hen in contact met de leukste duurzame winkels van Nederland.

De komende tijd zullen wij dit platform aanvullen met inspirerende fashion en lifestyle blogs, om jou te inspireren en te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en mode!

Daarnaast zijn we altijd hard op zoek naar nieuwe, duurzame merken om zo een zo groot mogelijk aanbod te verzamelen. Het aantal duurzame ondernemers groeit harder en harder, dus check onze website regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe merken!

Ook zullen we ook de leukste events en spots voor je verzamelen om zo een overzicht te geven van alle toffe plekken en evenementen die er zijn. Houd ons in de gaten, want er komen een hoop leuke dingen aan de komende tijd!

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, duurzame merken om mee samen te werken. Interesse om jouw items te verkopen via Inspiring Stories? Stuur dan een mailtje naar info@inspiringstories.nl.

Volg ons ook op instagram en facebook
Posted in: TrendsLifestyle