I LOVE SLA

Deze populaire saladebar opende zijn deuren voor het eerst in 2013 in Amsterdam en heeft nu inmiddels al 12 vestigingen in verschillende steden. SLA is als familiebedrijf ontstaan door hun eigen behoeften om puur te willen eten. Het combineren van een gezonde levensstijl en een drukbezet stadsleven kan nog wel eens moeilijk zijn. Jop, Nina en Ida opende een plek waar iedereen die druk is maar toch gezond wilt eten terecht kan. Zij willen met SLA iedereen inspireren en laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn.

De gerechten van SLA zijn gemaakt met verse, biologische en onbewerkte producten en naast gezond ook nog een super voedzaam én lekker!

Het menu verandert om de drie maanden, omdat ze seizoensgebonden ingrediënten gebruiken. Ze werken met de producten die hun lokale partners op dat moment aanbieden: dit is veel beter voor het milieu. Dat komt vooral omdat een lokaal product vaak rechtstreeks van de producent gekocht kan worden, waardoor transport niet nodig is. Dit draagt bij aan een schoner milieu, doordat er zo minder uitlaatgassen vrijkomen. Doordat er vaak weinig of geen tussenhandel bij komt kijken, gaan de opbrengsten direct naar de boer. Zo draagt SLA bij aan het voortbestaan van kleine, lokale ondernemingen. Dit is goed voor de locale economie en werkgelegenheid. Naast lekker en gezond ook nog eens duurzaam dus! Wat wil je nog meer?

SLA is dé place to be voor iedereen die gezonder, schoner en bewuster wil eten en leven.

Hongerig geworden? Check dan snel alle gerechten en locaties op www.ilovesla.com