DID SOMEBODY SAY COCKTAILS?!

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op woensdag 10 oktober organiseerden de Dutch Sustainable Fashion Week twee spraakmakende fashion shows; Green Fashion Talent Award en Dutch Design Show. In-between de shows, ervoor en erna konden de bezoekers genieten van heerlijke cocktails van Springbay Drinks.

Alle cocktails werden ter plaatse gemixt door de gezelligste bartenders. Een andere belangrijke bijkomstigheid; Springbay Drinks past op zo veel mogelijk manieren duurzaamheid toe!

Zo bestaan de verpakkingen voor 96% uit karton of glas en de overige 4% uit recyclebaar plastic. De vrolijke bars zijn onder meer gemaakt van gerecyclede materialen als oude magazijnkasten. De cocktails worden geserveerd in glazen of bekers gemaakt van mais, en uiteraard wordt er enkel gebruik gemaakt van papieren rietjes. Er wordt ook rekening gehouden met onnodig energieverbruik. Koelingen worden vrijwel niet gebruikt omdat de drankjes geserveerd worden met ijsblokjes of crushed ijs. Daarnaast worden de viltjes tevens gebruikt als flyers waardoor papier verbruik beperkt wordt. Hoe innovatief?!

Wat wellicht wel het belangrijkst is, Springbay Drinks is niet alleen duurzaam, de cocktails zijn enorm lekker. Van smaken als Gin Alba Rose No Sugar, Espresso Martini, Classic Mojito tot Vegan Piña Colada er is voor ieder wat wils.

Heb je binnenkort iets te vieren of heb je gewoon zin in een heerlijke cocktail om je tijdens dit winterse weer even in een tropische omgeving te wanen? Neem dan contact op met Springbay Drinks. Ze bieden diverse services en producten om van jouw feestje een groot succes te maken.