Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
BreiZuss
BreiZuss 

Hou jij ook zo van breisels? Zoals een warme sjaal, een cozy vest, exclusieve omslagdoek of een gebreid jurkje. En dan het liefst ook nog met de hand gebreid? Dan ben je bij BreiZuss op de juiste plek! We verkopen omslagdoeken, sjaals, jurkjes, vesten en meer. Al onze items zijn stuk voor stuk uniek, want van iedere creatie is er maar één! Slow knitwear met zorg en aandacht ontworpen en gebreid. Met de hand gemaakt, in prachtige kleuren, mooie steken en steeds vaker van ecologische wol. Wol met een goed verhaal draagt bij aan het werk plezier. BreiZuss blijft uiteraard ontwerpen en steken opzetten, afkanten en nieuwe handbreisels maken. Hierdoor wisselt het aanbod regelmatig. Mocht je je oog hebben laten vallen op een breisel dat is uitverkocht of wil je een andere kleur, model of structuur? Neem dan contact op met BreiZuss voor breiwerk op bestelling. Kies BreiZuss voor warme, hippe, lieve, mooie en stoere handbreisels!

Omslagdoek Terra

Omslagdoek Terra

Omslagdoek Terra

Een midden bruine omslagdoek, gebreid in een mooie structuursteek van heerlijk zachte wol. Kriebelt niet, en de bruine tint kleurt goed bij al je outfits! Kan op bestelling ook in andere kleur gebreid worden. Afmetingen: breedte ca 200 cm, lengte ca 64 cm Materiaal: 65% wol, 35% alpacawol

€75.00 SEE DETAILS

Omslagdoek Pink

Omslagdoek Pink

Omslagdoek Pink

Een comfortabele, royale roze omslagdoek in een fijne zomer en voorjaarskleur. De mooie omslagdoek is zacht en heeft een mooie structuur. Afmetingen: breedte ca 188 cm, lengte ca 70 cm Materiaal: 65% wol, 35% alpacawol Handgebreid in Nederland

€75.00 SEE DETAILS