Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.

Hi there! Zie hier ons brede assortiment aan duurzame dames-fashion. Alle producten komen van merken met een mooi verhaal. Lees meer over de duurzaamheidskenmerken waar elk product aan voldoet door te klikken op de icon. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vorm van duurzaamheid? Filter op de sustainable categories!

Filter de resultaten

Omslagdoek Pink

Omslagdoek Pink

Omslagdoek Pink

Een comfortabele, royale roze omslagdoek in een fijne zomer en voorjaarskleur. De mooie omslagdoek is zacht en heeft een mooie structuur. Afmetingen: breedte ca 188 cm, lengte ca 70 cm Materiaal: 65% wol, 35% alpacawol Handgebreid in Nederland

€75.00 SEE DETAILS

Omslagdoek Terra

Omslagdoek Terra

Omslagdoek Terra

Een midden bruine omslagdoek, gebreid in een mooie structuursteek van heerlijk zachte wol. Kriebelt niet, en de bruine tint kleurt goed bij al je outfits! Kan op bestelling ook in andere kleur gebreid worden. Afmetingen: breedte ca 200 cm, lengte ca 64 cm Materiaal: 65% wol, 35% alpacawol

€75.00 SEE DETAILS