Hi sustainable fashion lover! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.

“Hi There! Ons team bestaat uit 9 fulltimers, die elke dag hard werken om duurzame mode in beeld te brengen in de Nederlandse fashionindustrie!

“Op maandag beginnen we de week met meeting met het hele team. Zo blijven we goed op de hoogte van elkaars werk, maar natuurlijk ook van elkaars weekend!”

“Dit is Cécile Scheele, eigenaresse en directrice van dit bedrijf. Zij gelooft in een nieuwe beweging in de mode: een beweging richting duurzaamheid.”

“s Middags lunchen wij altijd met het hele team. Dit is even een momentje om tot rust te komen tussen al het harde werken door.”

“Sinds een aantal jaar verkopen wij ook het merk P'ienca. Dit zijn kussens en asseccoires gemaakt van gerecyclde doeken uit Peru. De producten worden hier ook onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd. In 2016 hebben wij dan ook met het hele team een reis gemaakt naar Peru om te zien hoe dit eraan toe gaat. Het was heel indrukwekkend en mooi om te zien hoe veel we daar kunnen bereiken. Maar bovenal was het natuurlijk ook mega gezellig!”

Upcoming Events?

Events
by on May 3,2018
Events
by on May 3,2018
Events
by on May 3,2018