Hee jij daar! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Sustainable Brands

Sustainable Brands

By Jip Kelderman November 3, 2017 28 Views No comments

Nu de Dutch Sustainable Fashion Week aan z’n eind is gekomen, is het een goed moment om al het moois wat we daar voorbij hebben zien komen te analyseren en te presenteren.

Tijdens de InspiringStories Streetwear Show op maandag werden veel ready-to-wear producten geshowd, waardoor we een goed beeld kregen van wat er op het moment in de winkels hangt. Bij de Dutch Design Show zagen we de meer bijzondere items, maar ook daar zaten een hoop merken tussen die we jullie uiteraard niet willen onthouden.

Een greep uit de duurzame merken die zeker terrein aan het winnen zijn:

LangerChen

LangerChen is het enige merk ter wereld dat sustainable jassen en jackets maakt die wind- en water dicht zijn en tegelijkertijd tevens ademend. De fashionable eenvoud van dit label maakt de jassen tijdloos en bijzonder. De jassen van LangerChen zijn vervaardigd van ecologische materialen zoals Techno Boiled Wol, dit is een mix van eco-wol en organisch katoen. LangerChen heeft het Global Organic Texile Standard. Voor deze winter hebben ze weer een aantal prachtige exemplaren in hun collectie.


ArmedAngels

ArmedAngels is een van de opkomende merken die we veel terug zien komen in de winkelstraat en online. Als we het hebben over een toegankelijk duurzaam merk dan is ArmedAngels het wel. Met mooie prints, nochalante looks en een fijne pasvorm weet ArmedAngels velen te overtuigen.

Wunderwerk

Wunderwerk is als sustainable fashion brand een van de vernieuwende opties in het steeds groter wordende aanbod. Met hun fijne materialen, print shirts en jeans collectie zijn ze modern, speels en kwalitatief sterk.

get inspired....

Nov 20, 2017 2:29:13 PM Nov 20, 2017 2:28:45 PM Nov 20, 2017 2:28:57 PM
Posted in: Inspiration