Hee jij daar! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Meet Material Mary!

Meet Material Mary!

By June 18, 2017 68 Views No comments

Meet Material Mary, onze nieuwste vaste fairfashion bloggers die bekend is van de '1 year without shopping-challange'! Van flinke stopverslaving naar bewuste keuzes.

Maandelijks verteld Material Mary ons over haar nieuwste ervaringen, dilemma's en inzichten rond haar super inspirerende challenge: een heel jaar niet shoppen! Vandaag stelt ze zich al even voor..

Hi, mijn naam is Material Mary en ik ben reuze shopverslaafd geweest. Om die shopverslaving te stillen ben ik bezig met de uitdaging om een jaar lang niet te shoppen. Niks, noppes, nada, nog geen sok. Daarnaast trek ik iedere dag een andere outfit aan zonder te dubbelen. Jawel, dat betekent 365 outfits zónder iets nieuws te kopen. Als dat geen uitdaging is!

Deze outfits post ik dagelijks op mijn blog. Wekelijks schrijf ik een artikel; over shopverslaving, consumerisme en materialisme, maar ook over duurzaamheid en eerlijke mode. Eens per maand zal ik een artikel op Inspiring Stories delen. Zin om te lezen? Houd me hier in de gaten!

En o ja, ik ben mijn no-shopping jaar begonnen op 1 december 2016. Ik ben dus al over de helft – en still going strong! :)

Meer weten? Alle outfits zien? Of de spelregels bekijken? Neem gerust even een kijkje op mijn blog: materialmary.nl

Posted in: Blogging friends