Hee jij daar! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Kleurrijke winter

Kleurrijke winter

By Jip Kelderman December 21, 2016 31 Views No comments

De winter is vandaag officieel ingegaan... Dat betekent dat iedereen wel wat opfleuring kan gebruiken. En wat is er vrolijker dan kleur? Gelukkig hebben wij voor jullie het perfecte remedie tegen winterdipjes, namelijk de tassen van P’ienca Peru!

Deze heerlijke producten zijn gemaakt van Peruviaanse levensdoeken, handgemaakt door traditionele vrouwen uit bergdorpen in de Andes. De tassen hebben een Ibiza-achtige look door de patroontjes en kleuren. Dus naast dat ze gewoon heerlijk en functioneel zijn, zie je er ook nog stylish uit. Een echte must-have voor komende zomer!

De collectie bestaat uit etuis, laptophoezen, clutches en grote en kleine tassen. Alle met een uniek print. Het kan dus nooit dat iemand precies dezelfde heeft als jij. En wij hebben heel goed nieuws: vanaf vandaag verkopen wij deze kleurrijke sfeermakers in de webshop. Je bent dus maar een paar klikjes verwijderd van vrolijkheid! Shop ze snel op https://www.inspiringstories.nl/pienca/.

Posted in: Inspiration