Hee jij daar! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Evenementen december

Evenementen december

By Jip Kelderman December 1, 2016 36 Views No comments

December is een heerlijke maand met feestdagen en gezelligheid. Gelukkig krijgen we van gezelligheid nooit genoeg, want in Nederland barst het namelijk van de leuke evenementen deze maand. In hoeverre ze nu wel of niet iets met de feestdagen te maken hebben, het zijn altijd net wat bijzonderdere evenementen dan die van de rest van het jaar. Om het kiezen minder moeilijk te maken, hebben wij de leukste evenementen voor je uitgezocht!

Kerstmarkt in Valkenburg (hele maand december tot en met 8 januari)

In Nederland heb je een hoop kerstmarkten, maar een hele bijzondere is die van Valkenburg. Deze wordt namelijk gehouden in de ondergrondse gangen van de Gemeentegrot aan de voet van de Cauberg en de Fluweelgrot. De grotten zijn sfeervol verlicht en er zijn tientallen kraampjes met leuke kerstspulletjes. Niet alleen onder, ook boven de grond is het bijzonder. Daar wordt namelijk elke woensdag en zaterdag de Christmas Parade gehouden met praalwagens en dansers. Een hele beleving! Voor meer informatie kun je hier terecht terecht.

Kerstmarkt in Eindhoven (vanaf 5 december)

Wat zo leuk is aan deze kerstmarkt in Eindhoven is dat je er een heel dagje of weekendje uit van kunt maken. Vooral met kinderen is het ideaal. Er is namelijk niet alleen een kerstmarkt, maar ook een grote ijsbaan op de markt en een ijssculpturenfestival op het Stadhuisplein. Jong of oud, iedereen zal het hier naar z’n zin hebben. Voor meer informatie kun je hier terecht.


Kerstcircus Ahoy Rotterdam (24 tot 30 december)

Het oudste kerstcircus van Nederland maakt je december helemaal compleet. Deze show duurt 2,5 uur en is leuk voor de hele familie. Onder andere sensationele acrobatiek, fascinerende magie en kostelijke capriolen van clowns komen aan bod in deze voorstelling. Zitplaatsen zijn al verkrijgbaar vanaf €27,75. Voor meer informatie kun je hier terecht.


Winterparade Zuiderkerk Amsterdam (22 tot 30 december)

Kun je geen genoeg krijgen van kerstdiners? Dan is de Winterparade een echte aanrader voor jou. Samen met vrienden of familie kun je plaatsnemen aan een 120 meter lange tafel vol lekker eten en kun je genieten van veel bijzonder entertainment. Er is daarnaast ook een vegetarisch diner mogelijk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €22,50. Voor meer informatie kun je hier terecht.


Houd de Facebookpagina van InspiringStories in de gaten voor de eventkalender van januari!

Posted in: New trends