Hee jij daar! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Duurzame kerstcadeaus

Duurzame kerstcadeaus

By Irina Touw November 20, 2017 62 Views No comments

De feestdagen komen er weer aan en er is dan ook een hele grote kans dat jij op zoek bent naar cadeaus voor jouw vrienden en familie. Heb je al gedacht aan een duurzaam cadeau? Wij zetten de leukste duurzame cadeau ideeën voor je op een rijtje.

Houten horloge

Een horloge is voor zowel hem als haar een leuk cadeau idee. De duurzame houten horloges van WeWood zijn dan ook het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom. Alle horloges zijn natuurlijk gemaakt van hout, maar niet van hout dat hier speciaal voor wordt gekapt. WeWood maakt namelijk alleen gebruik van resthout waardoor ieder horloge uniek is. Daarbij komt nog dat ze voor elk verkocht horloge een boom planten. Benieuwd geworden? Bekijk hier de huidige collectie.

Een stijlvolle portemonnee of tas

MYOMY is bekend van haar paper bags, maar wist je al dat het merk ook volledig duurzaam is? Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies en niet speciaal voor het leer worden geslacht. Daarnaast worden er zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft. De producten worden allemaal met de hand gemaakt en zijn daardoor compleet uniek. Mocht een tas je nu te duur zijn om cadeau te doen dan kun je ook een kijkje nemen bij de portemonnees.

De jaaragenda voor 2018 van de Groene Meisjes

Na hun eigen boek brengen de Groene Meisjes dit jaar ook een jaaragenda uit. In deze agenda staat natuurlijk een weekagenda en een leuke introductie door Merel Wildschut zelf. Daarnaast heeft de agenda een leeslint en is hij gemakkelijk dicht te doen met een sluitelastiek. In de agenda vind je iedere week een eenvoudige groene tip, iedere maand een lekker vegan recept en ieder kwartaal een overzicht van de seizoensgroente en fruit. Een echte must have voor iedereen die fan is van de Groene Meisjes of gek is op een duurzame levensstijl.

Geef een ervaring cadeau

In plaats van een materieel cadeau kun je natuurlijk ook een ervaring cadeau geven. Denk hierbij aan een concert, mooie fietstocht met picknick of lekker uit eten gaan. Mocht je nu inspiratie nodig hebben voor een leuke hotspot dan vind je hier een overzicht van onze favorieten.

Een fijne kerst gewenst en veel plezier met alle duurzame pakjes. Zorg je meteen voor een duurzame cadeauverpakking?

get inspired....

Nov 20, 2017 2:29:13 PM Nov 20, 2017 2:28:45 PM Nov 20, 2017 2:28:57 PM
Posted in: Inspiration