Hee jij daar! Leuk dat je onze website bezoekt. Op Inspiring Stories verzamelen wij de mooiste verhalen en producten van duurzame merken op één platform.
Wij staan altijd open voor nieuwe merken en ingevingen. Jouw merk ook op Inspiring Stories? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.
Swipe to the left
Duurzame blog tip

Duurzame blog tip

By Jip Kelderman November 1, 2017 41 Views No comments

Fairfashionstyle is een nieuw online magazine dat wil laten zien hoe mooi duurzame mode is.


Positieve inspiratie

We kunnen er niet meer om heen, de negatieve impact van de kledingproductie op het milieu, mensen en dieren is groot. De schokkende feiten achter de glamour van de mode zijn door documentaires als The True Cost zichtbaar geworden. Fairfashionstyle wil met positieve inspiratie een bijdrage leveren aan de verandering van onze kijk op mode.

Duurzame mode

Dat doen we door de prachtige alternatieven te laten zien. Duurzame mode, de tegenhanger van fast fashion, is stijlvol, innovatief en hip. Iedereen kan duurzamere keuzes maken zonder concessies te hoeven doen aan stijl en smaak. Fairfashionstyle is blij met initiatieven als Inspiring Stories, die het vinden en kopen van duurzame merken makkelijker maken.

Nieuwe merken

Het is geweldig om te zien hoeveel mooie merken er de laatste tijd bij gekomen zijn. Allemaal hebben ze een uniek verhaal met daarachter creatieve mensen, die duurzaam ondernemen daadwerkelijk in de praktijk brengen. Fairfashionstyle heeft een voorliefde voor Nederlandse merken. Er zijn heel wat pareltjes van eigen bodem en die zetten we graag in de spotlights.

Fair fashion favourites en looks

Met onze favoriete fair fashion items willen we laten zien dat er voor elke stijl en voor elk moment eerlijke kleding, schoenen en accessoires te vinden zijn. We combineren onze favourites tot een complete outfit in de fair fashion looks, Naast de keuze voor duurzame modemerken zijn ook tweedehands kleding, vintage en zelf gemaakte kleding een goed keuze voor een fair fashion look!

Blog

Op de blog van Fairfashionstyle vind je persoonlijke ervaringen met duurzame mode, zoals handige reviews en tips voor het samenstellen van een duurzame garderobe. Een duurzame garderobe is niet alleen andere koopkeuzes maken, maar heeft ook alles te maken met het vinden van je eigen stijl en het maken van slimme combinaties.

Op de hoogte blijven?

Fairfashionstyle is nog volop in ontwikkeling, wekelijks zijn er updates met nieuwe inspiratie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Posted in: Inspiration